AgendaNieuws Leden

Wilt u het MKB helpen met innovatie?

Geachte leden,

Wilt u het mkb helpen met innovatie? Kom dan naar de bijeenkomst op woensdag 10 april a.s. van 10.00 tot 13.00 uur in de Malietoren. VNO-NCW en MKB-Nederland organiseren een sessie waarbij branches samenwerkingsmogelijkheden met Toegepast Onderzoek Organisaties (TO2) kunnen verkennen.

De TO2 (zoals TNO en Wageningen University & Research) krijgen per jaar €7,5 miljoen van de overheid voor kennisverspreiding naar het mkb. Zij willen met brancheorganisaties samenwerken om het mkb te bereiken. U kunt een rol vervullen als verbindende schakel en (een deel van) de financiële middelen ten goede laten komen aan uw leden.

De bijeenkomst op woensdag 10 april begint met korte presentaties van de TO2 waarin zij vertellen in welke thema’s en onderwerpen zij gespecialiseerd zijn en op wat voor manieren ze nu al samenwerken met een aantal branches. Vervolgens is er volop gelegenheid voor een-op-een gesprekken tussen u en de TO2.

Wilt u deelnemen? Aanmelden kan door een mail te sturen naar Mala Kalicharan, kalicharan@vnoncw-mkb.nl, uiterlijk vòòr 5 april a.s.

Praktische info:

  • Locatie: Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
  • Datum: Woensdag 10 april van 10.00-13.00 uur (het is ook mogelijk om een deel aanwezig te zijn)

Met vriendelijke groet,

Yordi Rienstra

Secretaris Algemeen Economisch Beleid

VNO-NCW en MKB-Nederland

E-mail: rienstra@vnoncw-mkb.nl

telefoon: +31 (0)70 – 3490430

mobiel: +31 (0)6 – 12983821