NieuwsNieuws Leden

‘Nieuwe leden’ bijeenkomst 29 november 2016

img_0549 img_0553Vreneli Stadelmaier

img_0573   img_0559

img_0569 Marleen Teunis – van Campen

img_0578 img_0578

Lili Douwe – van Troostwijk

Dinsdag 29 november jl. vond onze ‘nieuwe ledenbijeenkomst’ in Zaltbommel plaats.

Het eerste gedeelte waren we te gast bij Van Campen Consultancy, waar we fantastisch werden ontvangen door de gastvrouw en ons helemaal welkom voelden.

We begonnen om 15.30 uur met een korte presentatie van drs. Vreneli Stadelmaier van She Consult, winnaar Joke Smit-prijs 2015 en schrijver van het boek ‘F*ck die onzekerheid’ die voor haar inleiding bij de Rabobank nog even tijd voor ons had vrijgemaakt. Er waren een aantal leuke vragen en opmerkingen van de leden en de verkoop van het boek ging als een speer.

Aansluitend was de interessante inleiding door de gastvrouw Marleen Teunis- van Campen, directeur/ eigenaar Van Campen Consultancy Auteur en Spreker Vitaliteit en Verzuim.

We sloten af met een drankje en een hapje en vertrokken om 18.15 uur naar Brasserie de Poorterij waar het avondprogramma begon.

Kort na het voorgerecht was de tafelspeech door Zaltbommels onderneemster: Lili Doude van Troostwijk, directeur UC Technologies BV, voorzitter commissie Administratieve lasten en regeldruk van VNO-NCW/ MKB, bestuurslid VNO-NCW Rivierengebied, collegelid van Actal en RvC van Accon AVM. Zij had een leuk verhaal over haar carrièreverloop en kon nog snel van het hoofdgerecht genieten voordat ze weer naar de volgende bijeenkomst moest vertrekken.

Tijdens het diner werd er nog volop genetwerkt en hopen we dat de introducees van deze avond lid worden van de CVVO.

Met vriendelijke groet en tot 9 maart 2017,

Gerda Verhaar Eeuwijk

Annemiek van der Vorm

Leave a Reply