NieuwsNieuws Leden

Voorjaarsbijeenkomst 9 maart 2017 in Amsterdam

Afgelopen donderdag had CVVO haar voorjaarsbijeenkomst in Amsterdam, het was met een feestelijk tintje, omdat CVVO vijf jaar bestaat!

Gemeente Amsterdam

We waren in de middag de gast van loco burgemeester van Amsterdam mevrouw Kajsa Ollongren, zij is wethouder van onder andere Economie. De beleidsadviseurs Auggie Augenbroe en Denise Winter hebben ons ontvangen en vertelden o.a. over hun portefeuille: ondernemerschap, wat ons natuurlijk allemaal interesseerde. Ze zijn bezig met een pilot dat wijken een freezone krijgen. Dat betekent minder regels voor ondernemers, bv geen vergunning voor langer open, verkoop op straat etc.

Mevrouw Ollongren vertelde dat ze als stagiair in Den Haag op economische zaken werkte en vervolgens als beleidsmedewerker, publieke zaken was een echt drijfveer voor haar.

Hoewel ze wel vindt dat het glazen plafond zeker bestaat en het in Nederland beter geregeld moet worden voor de kinderopvang, is het ze van nature tegen het quota meer vrouwen in commissariaten, maar ze denkt wel dat het helpt om het sneller te kunnen laten lukken!

 

IMG_5434

Denise Winter en Aggie AugenbroeIMG_1530

Wethouder Kajsa Ollongren en bestuur CVVO

IMG_1405

Wethouder Ollongren en leden CVVO.

Gassan Diamant

Daar we niet ons diamanten lustrum vieren, leek het ons heel feestelijk om aansluitend Gassan Diamonds te bezoeken. Het ontvangst was erg imposant in dit prachtige gebouw waar opa Gassan voor de oorlog al werkte, maar na zijn vlucht naar Zwitersland weer het gebouw in handen kreeg. Deborah Leeser vertelde dat haar afstudeeropdracht eerst wat moeite heeft gekost (het ontwerpen van wisselende natuurstenen in echte juwelen) maar door haar doorzetting, heeft ze nu een geweldig product Choises by DL! Wat een voorbeeld!

Wij als CVVO willen Deborah dan ook voordragen als zakenvrouw van het jaar 2017.

IMG_1406  Slijpen van diamanten

IMG_5440 IMG_1415

Choises by DL

IMG_1417 IMG_1418

Diamanten bekijken van o.a. € 160.000,-!

IMG_5488

In opa’s kamer

IMG_5494

CVVO wil Deborah voordragen als Veuve Cliquot zakenvrouw van het jaar 2018!

Leave a Reply