AgendaNieuws

Najaarsbijeenkomst 29 november 2018 met Joyce Sylvester

Op donderdag 29 november 2018 was CVVO te gast bij Ombudsman Joyce Sylvester. Joyce had een geweldig, mooi persoonlijk verhaal over haar carrière en ondernemerschap. Voor velen zeer inspirerend. Joyce nam ruim de tijd voor onze groep van vrouwelijke ondernemers en introducees wat resulteerde in een geanimeerd gesprek waar meer dan voldoende ruimte was voor vragen en antwoorden.

Na het hartelijke ontvangst bij de Ombudsman werd de najaarsbijeenkomst vervolgd in de chique foyer van VNO-NCW. Rob Wolthuis deed daar voor ons uit de doeken wat VNO-NCW doet en wat zij voor ons kunnen betekenen.

Tot slot gaf Stephanie Groot van ASG Finance nog een korte goede pitch over haar bedrijf en natuurlijk wijze woorden over de financiële doelen en hoe deze te bereiken als ondernemer. Het was een motiverend en glashelder verhaal. .

Het bestuur vertelde kort wat ze de afgelopen maanden hadden gedaan, waar ze naartoe willen en presenteerde hun logo en verfrissende website. In maart zal de voorjaarsbijeenkomst plaatsvinden, daarover binnenkort meer informatie.

Foto’s Nr. 8 Fotografie